Barça

Luis Enrique: "Ens espera un partit d'alta tensió"

L'entrenador del Barça recorda que el Deportivo va empatar en les seves dues últimes visites al Camp Nou i assegura que no pensarà en la visita del Manchester City de dimecres a l'hora de preparar el partit contra els gallecs

Actualitzat

Piqué: És un gran comunicador i és un jugador acostumat que parlin d'ell. Gerard Piqué pot ser qualsevol cosa dins del Barça. Primer perquè és molt culer i, segon, perquè és un tio molt preparat.

Àlex Vidal, a punt? Tots els jugadors disponibles els veig preparats per ser titulars demà. Mai li dono pistes al rival. He dit que estic content amb tots els jugadors que tinc i no diré res de qui jugarà. Jo he tingut jugadors amb els quals no comptava i han acabat sent titulars.   

Luis Suárez ha arribat bé?: És evident que els jugadors amb viatges transoceànics tenen menys hores de descans i el jet-lag, però jo l'he vist bé.

Nili Perdomo: Aquesta setmana ens han estat ajudant jugadors del filial. Nili és un d'ells i sempre tenim la possibilitat de fer servir un jugador del filial.

Messi acceptarà les rotacions? L'objectiu és tenir una ment àmplia i pensar en el col·lectiu en una temporada llarga. Veig que tot és positiu.

Piqué renuncia a la selecció: Donar-li molta importància a certes informacions és un error i el Gerard ho ha explicat molt bé. Però en dos anys poden canviar moltes coses.

Messi, com està? La gran notícia és que recuperem dos lesionats, com Messi i Umtiti. Des de dimecres ja s'entrenen amb el grup a bon nivell. Demà paralaré amb ell abans de decidir.   

Deportivo: Serà un partit diferent per haver tingut pocs dies tot l'equip junt. No ha de servir d'excusa però és cert que condiciona. És un partit d'alta tensió i espero molt de suport dels aficionats perquè és un partit que es pot complicar. El Deportivo és un equip que encaixa pocs gols i serà un partit complicat. En els últims dos anys ha tret un empat aquí, encara que fos amb entrenadors diferents. Hem de guanyar aquests tres punts per començar a pensar en una altra cosa.

Trident, poc utilitzat: Bé, no cal exagerar. Per lesions, desgraciadament no hem pogut comptar amb Leo durant bastantes jornades, però això passa a tots els equips. Al llarg de la temporada hem de comptar amb tot l'equip. 

La visita del City condiciona? Ara mateix només hi ha un partit i és el d'aquest dissabte. Sobretot perquè hem de recuperar terreny. Pensar en el següent partit seria un error.

Hi ha un talp al vestidor? Tot això parteix d'un full que ens va caure al vestidor del Borussia i després va aparèixer en un mitjà. No perdré energia en això, no és el meu objectiu com a entrenador. Són coses que passen en el món del futbol des de sempre. A partir d'aquí hi ha gent que es munta moltes pel·lícules.  

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut