Barça

Luis Enrique: "El trident ha tornat millor del que va marxar. Estic content"

El tècnic del Barça no ha volgut comentar res de la seva renovació, valora l'estat físic del trident com a molt positiu i diu que té decidit de fa dies qui serà el porter titular a San Mamés

Actualitzat

Primera roda de premsa de l'any de Luis Enrique, en la prèvia del duel de Copa. El tècnic asturià ha valorat com a "complicada" l'eliminatòria contra els de Valverde. Ha lloat el joc de l'Athletic i creu que no canviarà d'estil contra el Barça, i menys jugant a casa: "No crec que l'Athletic canviï la seva manera de defensar. És un equip molt valent, arriscarà en la pressió". "Serà una eliminatòria difícil contra un equip històric a la Copa del Rei com és l'Athletic Club", creu l'asturià.

A preguntes sobre l'estat de Messi, Neymar i Suárez, després de les seves vacances, creu que 'han tornat millor de com van marxar", i que està content de com han entrenat des que van tornar. Per concloure: "Estic segur que estarem a un gran nivell durant l'eliminatòria per com vam acabar el 2016 i per com han tornat els jugadors".

Les preguntes sobre la seva renovació han estat esquivades per Luis Enrique remarcant que aquest no és el moment per parlar-ne. Tirant totes les pilotes al respecte fora. "Com més planifiques les coses del futur, pitjor surten."

Sobre el futur, i els difícils i intensos mesos de gener i febrer que esperen a la plantilla, Luis Enrique s'ha refermat en la necessitat de comptar amb tots els jugadors i fer rotacions: "No crec que s'acabin les rotacions. Necessitem més de 20 jugadors, no 11. Vam fer una aposta de fitxatges en aquesta línia."

No es mulla amb els porters

El tècnic del Barça no es mulla sobre el porter de demà "Tinc decidit fa dies quin porter jugarà demà a San Mamés". Sense donar cap pista sobre si serà Ter Stegen o Masip el porter titular a Bilbao.

Sobre si el Barça fitxaria al mercat d'hivern, Luis Enrique ha deixat una porta obert dient que "Crec que s'ha d'estar pendents del mercat de fitxatges, per millorar. Sense que sigui un objectiu".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut