L'Sporting passa per sobre del Mallorca (4-1) i el Xerez empata davant el Màlaga (1-1)

L'Sporting de Gijón va donar una gran alegria a la seva afició en golejar el Mallorca per un clar 4-1 a El Molinón. Els de Manolo Preciado van fer un partidàs i van ser infinitament superiors a l'equip balear. Per la seva part, el Xerez va marcar el seu primer gol a Primera, obra d'Armenteros, tot i que no va ser suficient per emportar-se la victòria davant el Màlaga (1-1). A més, el Getafe es va imposar a l'Osasuna (2-1), mentre que el Valladolid i l'Athletic van empatar a Zorrilla (2-2). I al Nuevo Sardinero, el València va guanyar amb un solitari gol de Zigic i torna a entrar en zona Champions.

Valladolid, 2 – Ath. de Bilbao, 2

Els lleons es van avançar en el minut 9 amb un potent xut de Susaeta a la sortida d'un córner. Tot seguit, Nivaldo i Fernando Llorente van xocar de cap. El davanter basc va quedar inconscient, va haver d'abandonar el camp en llitera i amb collarí, i va ser traslladat a l'hospital, ja fora de perill. Abans d'arribar el descans, l'Athletic es va quedar amb un jugador menys per l'expulsió d'Ustaritz, que va cometre falta sobre Diego Costa quan marxava tot sol cap a porteria. A la represa, el Valladolid va capgirar el marcador amb gols de Diego Costa i Nivaldo. Però l'alegria va durar poc al Nuevo Zorrilla, perquè tot seguit va ser expulsat Marcos i Muniain va empatar, fet que el converteix, amb 16 anys, en el jugador més jove que marca a la Lliga espanyola. Abans del final, els locals es van quedar amb nou per l'expulsió de Nivaldo.

Sporting, 4 – Mallorca, 1

L'Sporting va començar molt fort, però va ser el Mallorca el que es va avançar en el marcador. En el minut 11, Gregory comet penal sobre Víctor i Martí s'encarrega de marcar la pena màxima. Els asturians, però, ho van seguir intentant i ho van fer practicant bon futbol. Així, a la represa, va arribar la justícia i la gran remuntada blanc-i-vermella amb gols de Luis Morán, Bilic i De las Cuevas per partida doble. Gran partit de l'Sporting davant un desfigurat Mallorca.

Getafe, 2 – Osasuna, 1

Els aficionats del Coliseum van haver d'empassar-se una primera part força avorrida per poder gaudir de l'emoció i els gols a la represa. El Getafe es va avançar amb un gol de Cata Díaz, que va rematar de cap una bona centrada de Pedro León. L'alegria els va durar poc, perquè Aranda va empatar tot seguit després d'haver desaprofitat un parell d'ocasions claríssimes anteriorment. L'equip de Míchel, però, va acabar sentenciant el partit amb un dels millors gols de la temporada fins ara, obra de Pedro León per tot l'escaire.

Xerez, 1 – Màlaga, 1

El Xerez continua sense conèixer la victòria. Almenys, però, ja ha aconseguit el seu primer gol a la Primera Divisió. L'autor va ser Armenteros, i s'ha de dir que ho va fer controlant la pilota amb la mà. El Màlaga, que havia encadenat quatre derrotes consecutives, va aconseguir salvar un punt gràcies a un potentíssim xut de l'incisiu Obinna. Repartiment de punts en el derbi andalús de la jornada i tots dos equips en zona de descens.

Racing, 0 - València, 1

Al Nuevo Sardinero, un ex del Racing va ser l'autor de l'única diana del partit. Zigic no va desaprofitar el regal de Pinillos i va donar la victòria a un València que entra en zona Champions. El gegant serbi no va voler celebrar el seu gol. El València ha guanyat tres punts d'or, però ha perdut David Villa per lesió.