L'Spar Citylift Girona debuta a l'Eurocup amb una victòria a la pista del Rutronik Stars Keltern (66-83)

Les gironines, líders invictes de la lliga femenina amb sis triomfs consecutius, han confirmat el seu bon inici de temporada en la seva estrena europea

L'Spar Citylift Girona ha començat amb bon peu la seva participació a l'Eurocup femenina de bàsquet. El conjunt gironí ha debutat amb una contundent victòria a la pista del Rutronik Stars Keltern alemany per 66 a 83 i ha confirmat el seu gran moment de forma en aquest inici de temporada.

Les gironines, líders invictes de la lliga femenina amb sis triomfs consecutius, han dominat les alemanyes des del primer fins a l'últim quart. Al descans, l'Uni Girona ja dominava per 32 a 49 i en la represa no ha tingut problemes per mantenir el seu avantatge en el marcador.

Haley Peters, màxima anotadora del partit amb 20 punts, i Ify Ibekwe, amb 15 punts i 11 rebots, han liderat el triomf de les gironines, que en la segona jornada de la fase de grups rebran la visita del Castors Braine belga, a Fontajau.