El Ferrari de Sebastian Vettel en el traçat mexicà durant la cursa del 2016
Fórmula 1

L'organització GP Mèxic vol aprofitar l'impacte de la Fórmula 1 per fer una crida a la solidaritat internacional a favor de les víctimes del terratrèmol

A banda, també han informat que el circuit no ha tingut cap dany de rellevància, motiu pel qual es podrà disputar la cursa

Actualitzat

El terratrèmol que va sacsejar Mèxic el passat 19 de setembre ha passat de llarg del Circuit Autódromo Hermanos Rodríguez quan tot just falta un mes per a que la Fórmula 1 hi disputi la cursa que té programada en el país centre-americà.

En un comunicat oficial, l'organització del Gran Premi es mostra afectada pel desastre natural i, primer de tot, subratlla que "la prioritat és contribuir en la reconstrucció de la ciutat" i es posa a disposició de les autoritats del país per accelerar la recuperació.

El primer que han fet és, aprofitant l'impacte internacional que té un esdeveniment com la Fórmula 1, una crida a la solidaritat de tot el món i tenen tots els seus canals de comunicació informant sobre quines són les maneres de contribuir per ajudar a les víctimes.

En la qüestió esportiva, també informen que "després diverses inspeccions, el traçat no té cap dany" i que "està en òptimes condicions per córrer la cursa".

 

 

Anar al contingut