Isco, en un moment durant el darrer partit del Reial Madrid (Reuters)
Futbol

Lopetegui perd Isco entre tres i quatres setmanes per una apendicitis aguda

El jugador es perdrà segur el duel contra el Sevilla de dimecres, el derbi contra l'Atlètic de Madrid i, molt possiblement, la següent jornada de Champions

Actualitzat

El Reial Madrid ha emès un comunicat anunciant que Isco Alarcón pateix una apendicits aguda i que ja ha estat operat amb èxit. L'evolució de la intervenció marcarà el seu retorn al terreny de joc però, de moment, Lopetegui ja sap segur que no podrà comptar amb ell en la sempre complicada visita del Sánchez Pizjuán de dimecres a la nit ni tampoc cara al derbi madrileny que els blancs han de jugar aquest mateix dissabte contra l'Atlètic al Bernabéu. Isco també té molts números de no estar recuperat per a la següent jornada de Champions.

Després de passar pel quiròfan, Isco ha volgut agrair les nombroses mostres de suport rebudes amb un missatge a través de les xarxes socials.

"Moltes gràcies a tots pels missatges d'afecte rebuts, tot ha sortit bé! Una abraçada", ha escrit al costat de dos dits amb els polzes cap amunt confirmant el seu bon estat després de ser operat en un hospital madrileny, on està ingressat.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut