La Barcelona Magic Line s'ha presentat aquest dimarts. (Foto: Obra Social Sant Joan de Déu)
Atletisme

L'Obra Social Sant Joan de Déu presenta la marxa solidària "Barcelona Magic Line"

L'Obra Social Sant Joan de Déu, de la mà de l'Ajuntament de Barcelona, ha presentat la Barcelona Magic Line, la marxa solidària que recorrerà set turons emblemàtics de Barcelona per captar fons per als programes d'atenció a persones en situació de vulnerabilitat.

Actualitzat

L'Obra Social Sant Joan de Déu, de la mà de l'Ajuntament de Barcelona, ha presentat la Barcelona Magic Line: la marxa solidària que recorrerà set turons emblemàtics de Barcelona per captar fons per als programes d'atenció a persones en situació de vulnerabilitat.

La sala Lluís Companys de l'Ajuntament de Barcelona ha estat el lloc escollit per donar el tret de sortida a la Barcelona Magic Line, un nou concepte d'esdeveniment esportiu i solidari organitzat per l'Obra Social Sant Joan de Déu. La marxa se celebrarà el 2 de març del 2014 i té com a dos grans objectius "el de sensibilitzar la ciutadania al voltant dels col·lectius vulnerables de la nostra societat i l'exclusió social (infància hospitalitzada, persones en situació de sense llar, persones amb dependència o problemes de salut mental, cooperació internacional, recerca en malalties mentals i infantils...) i mobilitzar-la per a captar fons per a aquestes causes, unint esport i compromís social", segons han explicat els organitzadors.

El recorregut per on passarà la Magic Line de Barcelona travessa la ciutat resseguint el seu cim més emblemàtic, el Tibidabo (la "Muntanya Màgica") i altres turons característics i que ofereix una nova perspectiva, unint esport i compromís social.

Els equips ja s'hi poden inscriure a través del web www.barcelonamagicline.org

Anar al contingut