Els jugadors del Lleida Esportiu estan d'enhorabona. (Foto: lleidaesportiu)
Futbol

L'Hospitalet i el Lleida Esportiu seran els dos representants catalans dels "play-off" d'ascens a Segona

L'Hospitalet i el Lleida Esportiu seran els dos representants catalans dels "play-off" d'ascens a Segona Divisió A. L'Hospitalet, que ja tenia assegurat un lloc en la promoció, s'ha proclamat campió del grup 3 de Segona B després d'empatar amb l'Olímpic Xàtiva (0-0). El Lleida Esportiu, de la seva banda, s'ha fet seu el quart lloc al grup 2 després de guanyar l'Osasuna B (3-1) i de l'ensopegada del Barkaldo al camp del Logronyès.

Actualitzat
L'Hospitalet i el Lleida Esportiu seran els dos representats catalans dels "play-off" d'ascens a Segona Divisió A. L'Hospitalet, que ja tenia assegurat un lloc en la promoció, s'ha proclamat campió del grup 3 de Segona B després d'empatar amb l'Olímpic de Xàtiva (0-0). El Lleida Esportiu, de la seva banda, s'ha fet seu el quart lloc al grup 2 després de guanyar l'Osasuna B (3-1) i de l'ensopegada del Barakaldo al camp del Logronyès.

L'Hospitalet no ha pogut marcar davant l'Olímpic, i per un moment ha vist perillar el títol de campió de grup, especialment amb una rematada del visitant en els últims minuts. Al final, l'equip del Baix Llobregat ha acabat amb els mateixos punts que l'Huracán, que ha guanyat a Badalona (0-1), però s'ha mantingut en el primer lloc pel millor "goal average".  

Un gol en pròpia porta de l'Osasuna, un de Mata i un de Molo als últims deu minuts del final han portat el Lleida a optar per una plaça a Segona A. L'equip de la Terra Ferma, que ha anat de menys a més durant la temporada, havia de guanyar i esperar una ensopegada del Barkaldo a Las Gaunas per arrabassar-li el quart lloc. El Lleida ha superat amb solvència el seu partit i el Logronyès, entrenat per l'exjugador del Lleida Agustín Abadía, ha empatat finalment amb els bascos (1-1), que s'han quedat amb la mel als llavis.  

El sorteig de la fase d'ascens a Segona A se celebrarà aquest dilluns a la seu de la Federació Espanyola de Futbol, a Las Rozas.
Anar al contingut