Lewis Hamilton després de guanyar la "pole" a Bakú (Foto: Reuters)
Lewis Hamilton després de guanyar la "pole" a Bakú (Foto: Reuters)
Fórmula 1

Lewis Hamilton guanya la "pole" del Gran Premi de l'Azerbaidjan i queda a 2 del rècord de Michael Schumacher

El britànic compartirà la primera línia de la graella amb el seu company a Mercedes, Valtteri Bottas

Actualitzat

Lewis Hamilton (Mercedes) ocuparà el primer lloc de la graella de sortida del Gran Premi de l'Azerbaidjan del Campionat del Món de Fórmula 1. El pilot britànic ha completat la seva volta al circuit urbà de Bakú de 6 quilòmetres i 6 metres en 1 minut, 40 segons i 593 mil·lèsimes. Aquesta és la "pole" número 66 de Hamilton a la F1, superant Ayrton Senna i quedant a només dues del rècord de Michael Schumacher.

El company del britànic a Mercedes, el finlandès Valtteri Bottas, ha marcat el segon millor temps de la sessió classificatòria. La segona línia de la graella estarà ocupada pels dos homes de Ferrari, el també finlandès Kimi Räikkönen i el líder del Mundial, l'alemany Sebastien Vettel. Un accident de Daniel Ricciardo (Red Bull) en els últims minuts ha donat més emoció a la qualificació.

Carlos Sainz (Toro Rosso) ha acabat  la qualificació dotzè, però sortirà quinzè pels tres llocs de penalització que arrossega de l'anterior Gran Premi. Fernando Alonso, per la seva banda, no ha superat per primera vegada aquesta temporada la Q1. Un fet poc transcendent, ja que els 40 llocs de penalització pels canvis al motor del seu McLaren el condemnaven, sí o sí, a sortir l'últim.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut