Espanyol

L'Espanyol vol lligar la continuïtat d'Osvaldo i el fitxatge de Pandiani per reforçar la davantera

L'Espanyol ha acabat la temporada com l'equip menys golejador i, és clar, el club vol posar remei a aquesta falta de gol. Les negociacions per la continuïtat del davanter Osvaldo estan força avançades, si bé ja s'estan buscant reforços. La primera opció és un jugador que coneixen bé a la casa, l'uruguaià Walter Pandiani, i que seria rebut amb els braços oberts pel vestidor blanc-i-blau, on encara continuen alguns jugadors de la seva època a l'Espanyol.

Actualitzat
La "metralladora" Osvaldo i el "rifle" Pandiani podrien formar una davantera amb molta pólvora a l'Espanyol. La prioritat de l'àrea esportiva blanc-i-blava és enllestir en els pròxims dies la continuïtat d'Osvaldo, màxim golejador de l'equip, amb set gols en només mitja temporada. El club vol fer efectiva la cessió del davanter per una temporada més, ja pactada amb el Bolonya al gener. No obstant això, no descarta la compra del jugador si l'entitat aconsegueix els diners necessaris amb la venda d'algun altre futbolista de la plantilla.

L'Espanyol busca també la contractació d'un altre davanter i, per això, s'ha fixat en un vell conegut, Walter Pandiani. El club ha fet una oferta per l'uruguaià, que està valorant l'opció de tornar a l'Espanyol o renovar pel seu club d'ara, l'Osasuna. El vestidor blanc-i-blau veuria amb bons ulls el retorn del màxim golejador de la UEFA 2006-07.

D'altra banda, el club ha qualificat d'exitosa la nova intervenció quirúrgica a la qual es va sotmetre ahir Raúl Baena, a conseqüència d'una inflamació en un dels punts de sutura que se li van posar en l'artroscòpia al genoll que li van fer el mes passat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut