Espanyol

L'Espanyol vendrà Callejón aquest estiu per uns 5 milions d'euros

Reial Madrid, Sevilla o Vila-real. Qualsevol dels tres equips pot ser la pròxima destinació de José Callejón. El davanter granadí acaba contracte el 30 de juny del 2012 i, per tant, l'Espanyol sap que ara és el moment de vendre'l a un d'aquests tres equips que se'l disputen. El jugador, autor de sis gols aquesta temporada, tindrà l'última paraula en funció del projecte i possibilitats reals de jugar allà on vagi. Tota aquesta rumorologia no sembla alterar un Mauricio Pochettino massa concentrat en aconseguir l'objectiu europeu.

Actualitzat
A Callejón només li queda un any de contracte amb l'Espanyol. El club havia intentat renovar-lo, però el davanter de Motril s'hi havia negat i demanava unes condicions econòmiques fora de l'abast de l'Espanyol. Per això totes dues parts assumien que aquest estiu era el moment idoni per vendre'l, per evitar que se n'anés lliure de traspàs d'aquí un any, al juny del 2012. Callejón passarà a tenir una fitxa de prop de 2 milions d'euros per temporada, més del doble de la que té actualment.

Visita del representant d'Osvaldo

Visita llampec i poques ganes de parlar del representant d'Osvaldo, Dario Dacoud, a Sant Adrià. Si hi ha algun moviment seriós al voltant del golejador de l'equip no serà abans de finals de temporada.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut