David López i Leo Baptistao, a l'entrenament de l'Espanyol d'aquest dimecres al matí (rcdespanyol.com)
Espanyol

L'Espanyol s'entrena pensant en el Granada i Baptistao es mostra "tranquil" pel seu futur

Els blanc-i-blaus segueixen treballant amb tota la intensitat de cara a l'intranscendent últim partit de Lliga contra el ja descendit Granada

Actualitzat

L'Espanyol ha fet una nova sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per preparar l'últim compromís de Lliga contra el ja descendit Granada. Tot i que la temporada ja està a punt d'acabar-se i que no s'hi juguen res més enllà d'escalar a la novena o a la vuitena posició, depenent dels resultats de l'Eibar i de l'Alabès, els blanc-i-blaus treballen amb la mateixa intensitat de sempre. Quique Sánchez Flores ha pogut comptar amb tots els seus homes disponibles. Pape Diop segueix treballant al marge del grup i el porter Roberto, Salva Sevilla i Reyes continuen segueixen un programa específic de recuperació per fer net de les respectives lesions.

Baptistao, "tranquil" pel seu futur

Acaba la temporada i comença a ser hora de pensar en el futur. En aquest sentit, bona part de l'atenció se l'ha emportat Leo Baptistao, que ha recuperat la titularitat després de passar quatre mesos lesionat. Ara el club té fins al 30 de juny per quedar-se amb el 50% dels drets que li queden, una operació que costaria uns 3,5 milions d'euros. En roda de premsa, el brasiler s'ha mostrat molt tranquil: "Porto quatre anys anant de club en club, ja hi estic acostumat. No tinc pressa. Estic molt tranquil, només penso a guanyar l'últim partit i marxar de vacances."

Posteriorment, Baptistao ha explicat que l'únic futur que té al cap és el partit que queda per jugar: "Estem centrats en l'últim partit. No pensem en el rival, treballem en el nostre futbol i confiem a guanyar. El Granada segur que es voldrà acomiadar de la Primera Divisió amb una victòria davant de la seva afició."

En tot cas, el brasiler deixa clar que està del tot motivat per continuar en la disciplina perica la propera temporada: "El projecte és molt bonic. El primer any ha estat molt positiu, però treballarem força per millorar. Encara no hem parlat de l'any que ve."

Sobre la seva posició en el terreny de joc, Baptistao no amaga que prefereix jugar a la banda dreta, però no es tanca a res: "Si he de jugar en punta, hi jugaré. Tot sigui per ajudar l'equip. On em posi el míster, estaré a la seva disposició."

 

 

Anar al contingut