Espanyol

L'Espanyol presenta Pablo Piatti, que confessa que ha fitxat perquè li fa il·lusió el nou projecte

L'Espanyol ha presentat el davanter argentí de 27 anys Pablo Piatti, que arriba cedit pel València a canvi de 200 mil euros. L'argentí reconeix que la il·lusió pel nou projecte de l'Espanyol ha estat un factor determinant en el fitxatge

Actualitzat

L'Espanyol ha presentat aquest migdia el cinquè reforç d'una temporada en què vol il·lusionar l'afició blanc-i-blava. Es tracta de l'argentí Pablo Piatti, que aquest diumenge ja va començar a entrenar-se amb els nous companys.

Aquesta tarda es tornarà a entrenar a les ordres de Quique Sánchez Flores, però abans, presentació en societat. El mitjapunta de 27 anys arriba cedit pel València, per 200.000 euros, amb opció de compra quan s'acabi la temporada. Piatti va debutar com a professional el 2006 amb l'Estudiantes de la Plata de Simeone i arriba per reforçar el poder ofensiu de l'equip. Ha estat una vegada internacional absolut amb l'Argentina i el projecte del nou Espanyol el motiva totalment.

"M'ho agafo, això, amb responsabilitat, però és un repte molt maco jugar en aquest Espanyol", ha declarat el jugador argentí a la roda de premsa de presentació. Una de les coses que em van fer decidir va ser la il·lusió que genera aquest projecte. Quan vaig parlar amb la gent del club també me la van transmetre, i per aconseguir un bon rendiment sempre és important sentir-se recolzat. I aquest ha estat un dels factors fonamentals per decidir-me per aquest club".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut