Primera Divisió

L'Espanyol perd per la mínima a Cornellà-el Prat davant d'un Madrid desencertat en atac

L'Espanyol perd per la mínima davant del Madrid a Cornellà-el Prat (0-1). Els blancs, amb un Cristiano Ronaldo força desencertat de cara a porteria, han marcat als cinc minuts de la segona part. Pepe s'ha avançat a la defensa per rematar una falta de Modric. Amb l'avantatge al marcador, els blancs han dominat el partit, però l'Espanyol ha mantingut la incertesa fins al final.

L'Espanyol perd per la mínima davant del Madrid a Cornellà-el Prat (0-1). Els blancs, amb un Cristiano Ronaldo força desencertat de cara a porteria, han marcat als cinc minuts de la segona part. Pepe s'ha avançat a la defensa per rematar una falta de Modric. Amb l'avantatge al marcador, els blancs han dominat el partit, però l'Espanyol ha mantingut la incertesa fins el final.

Amb Diego López a la porteria, el Madrid ha començat trobant un Espanyol revolucionat. Precisament, en els primers minuts, una rematada de Stuani que ha acabat fora per poc ha posat l'ai al cor als blancs. El Madrid l'ha tornat amb una rematada de volea de Benzema que ha marxat per la línia de fons de la porteria de Kiko Casilla. Al minut 19, Benzema ha entregat una pilota a Ronaldo en el punt de penal, però el portuguès ha errat en la rematada i ha desaprofitat una de les millors ocasions fins aleshores. Els blancs han anat agafant el domini del partit, però els blanc-i-blaus han disposat d'ocasions aïllades de perill. Una d'aquestes l'ha protagonitzat Córdoba, que en una acció individual de porteria a porteria ha acabat amb un xut desviat. A partir d'aquí, Cristiano ha agafat protagonisme i s'ha erigit com a comandant del Madrid tant a pilota parada com a través de jugada. Kiko Casilla, però, les ha refusat totes. Benzema i Córdoba a les acaballes de la primera part han pogut decantar el marcador, però s'ha arribat al descans amb l'empat a zero i amb els dos equips havent imprès un ritme molt intens de joc.

Als cinc minuts de la segona, Pepe -aprofitant un error de marcatge- ha rematat de cap una falta lateral servida per Modric i Casilla, tot i que ha tocat la pilota amb la punta dels dits, no ha pogut evitar el gol blanc. Deu minuts més tard, Cristiano ha disposat d'una bona ocasió per ampliar l'avantatge. El portuguès, però, no ha resolt la conducció i ha acabat el xut desviat. La segona part ha estat un monòleg blanc i l'Espanyol, tot i no generar perill, ha sabut mantenir la incertesa en el resultat. Un Cristiano imprecís en tot el partit ha tornat a fallar una ocasió davant de Kiko Casilla. El Madrid no ha pogut sentenciar el partit i ha patit fins a l'últim moment. Els blancs han tret una victòria d'ofici a Cornellà-el Prat davant d'un Espanyol seriós que no ha estat encertat en les ocasions de què ha disposat.

El Madrid se situa a tres punts de l'Atlètic i del Barça i l'Espanyol se situa a l'onzena posició amb vint-i-dos punts.