Espanyol

L'Espanyol derrota el Montpeller (2-0) en un bon partit i s'adjudica el Trofeu Ciutat de Barcelona

L'Espanyol s'ha imposat al Montpeller, campió de la lliga francesa, per 2-0 en un partit en què ha deixat una bona imatge. Els gols que han donat el Trofeu Ciutat de Barcelona als de Pochettino els han fet Rui Fonte, al 63, amb un bon cop de cap, i, tres minuts després, Forlín. L'altre protagonista de la nit ha estat l'àrbitre, Àlvarez Izquierdo, que ha expulsat el visitant Yanga Mbiwa als 12 minuts i a Verdú a les acaballes. I la mala notícia, les lesions de Sergio García, Wakaso i Raül Rodríguez.

L'Espanyol s'ha imposat al Montpeller, campió de la lliga francesa, per 2-0 en un partit en què ha deixat una bona imatge en línies generals. Els gols que han donat el Trofeu Ciutat de Barcelona als de Pochettino han arribat a la segona part. Primer ha marcat Rui Fonte, al 63, amb un bon cop de cap, i tres minuts després Forlín ha sentenciat el matx en una jugada d'estratègia.
L'altre protagonista de la nit ha estat l'àrbitre, Àlvarez Izquierdo, que ha expulsat el visitant Yanga Mbiwa als 12 minuts i a Verdú a les acaballes.

Inici amb expulsió

El partit de presentació de l'Espanyol davant de la seva afició ha tingut tensió competitiva i ritme. Els blanc-i-blaus han jugat amb un més després que, al minut 12, Yanga-Mbiwa hagi tocat la bola clarament amb una mà en una acció de contraatac d'Álvaro.

El joc ha estat sempre travat i poc lluït. A cada jugada, els jugadors de tots dos equips s'hi deixaven la pell. Fruit d'aquesta intensitat, Raúl Rodríguez, Sergio García i Wakaso han hagut de ser substituïts per lesió abans del descans.

Els nous i els gols

Pel que fa a les cares noves, l'afició periquita ha aplaudit amb les curses per la banda de Capdevila, la feina incansable de Tejera al doble pivot i l'impuls (de vegades excessiu) del jove Wakaso. Però d'ocasions, no gaire. Verdú n'ha tingut una als 17 minuts, però poca cosa més.

A la represa, en el minut 63, Rui Fonte ha rematat de cap una centrada de Víctor Álvarez i 3 minuts després, Forlín ha fet el 2-0 a boca de canó després d'una acció d'estratègia des de la frontal de l'àrea del Montpeller.

L'afició de l'Espanyol marxa a casa havent vist un equip lluitador, que manté el gust pel toc, però al qual li falta crear més ocasions de gol. De moment, el balanç és bo, quan falten 15 dies per començar la lliga a Mallorca.