Futbol

L'Espanyol busca una sortida per a Arbilla i Ciani

El club blanc-i-blau no aconsegueix els serveis del central del Mònaco, que fitxa per l'Ingolstadt alemany, però obté la cessió de l'internacional nigerià per cobrir el lateral esquerre

Actualitzat

A dos dies pel tancament del mercat de fitxatges, l'Espanyol treballa incansablement per reforçar la línia defensiva, però també per trobar un destí a aquells jugadors amb els quals no compta.

Anaitz Arbilla és a un pas de fitxar per l'Eibar; es busca un destí per a Mickaël Ciani, i a més també podrien sortir dos jugadors del planter: el lateral Rubén Duarte i el porter Pau López, pretès pel Tottenham.

L'Espanyol ha de solucionar aquests temes en 48 hores i ha d'aconseguir suplents de garanties. El central que més sona en aquests moments és l'internacional mexicà Diego Reyes, que no té minuts al Porto i que la temporada passada ja va jugar cedit a la Reial Societat.

És l'opció més plausible, ja que que Marcel Tisserand, l'objectiu prioritari per reforçar l'eix de la defensa, ho té pràcticament fet amb l'Ingolstadt alemany.

Però del Mònaco podria arribar un altre jugador: el lateral internacionall nigerià  Elderson Echiejile, que arribaria per cobrir el lateral esquerre. Echiejile, de 28 anys, arriba cedit per una temporada i vindrà a reforçar una demarcació que havia quedat desguarnida després de la marxa de Fuentes i Clerc a l'Osasuna i la probable de Rubén Duarte.   

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut