Futbol

L'Espanyol busca el segon triomf al camp del Las Palmas

Els blanc-i-blaus visiten aquest vespre (20.45) el camp de l'equip revelació de la Lliga amb l'esperança que la tornada de Piatti i Baptistao els permeti aixecar el vol

Actualitzat

L'Espanyol espera que la tornada de Pablo Piatti a l'equip serveixi per recuperar l'efectivitat ofensiva que li fa falta per aixecar el vol en aquesta Lliga. Un triomf a l'estadi de Gran Canària valdria més de tres punts, ja que el Las Palmas és un dels equips revelació de l'inici de temporada i ha estat molt lloat pel seu estil alegre i vistós.

A més de Piatti, l'Espanyol també recupera Leo Baptistao, absent en el partit davant el Vila-real, mentre que en contrapartida, Quique Sánchez Flores no pot comptar amb Felipe Caicedo per lesió. Tampoc està recuperat el central Óscar Duarte, fet que atorgarà la titularitat al mexicà Diego Reyes.

Per al projecte de Quique Sánchez Flores comença a ser urgent un nou triomf a la Lliga després d'haver-se imposat només en la visita al camp de l'Osasuna aquesta temporada per tornar a abandonar de manera ràpida la zona de descens.   

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut