Barça

Les negociacions per fitxar Dembélé s'encallen a causa de l'elevat preu que en demana el Borussia Dortmund

El FC Barcelona està intensificant les negociacions, en les últimes hores, per tancar el fitxatge del davanter francès.

Actualitzat

El FC Barcelona té dos grans objectius al mercat de fitxatges, Ousmane Dembélé i Philippe Coutinho, i la bossa plena amb els 222 milions que va pagar el París Saint-Germain per fitxar Neymar. Dimarts, una delegació blaugrana va invertir grans esforços en la negociació per a tots dos jugadors.

En el cas de Dembélé, el Barça s'ha trobat que el Borussia Dortmund no està disposat a asseure's a negociar per menys de 100 milions d'euros, la xifra màxima que estaria disposat a pagar el club blaugrana per aconseguir els serveis del davanter francès. Però el club alemany es manté ferm i, segons la revista esportiva "Kicker", demana 120 milions d'euros, tot i que encara hi ha algun mitjà de comunicació que diu que el preu podria pujar fins als 150 milions.

En el cas de Philippe Coutinho, les posicions entre el Liverpool i el FC Barcelona estarien més a prop, i l'acord per tancar el traspàs del brasiler podria dur-se a terme aviat. Això sí, el preu final podria rondar els 100 milions d'euros, després que el club anglès hagi rebutjat una primera oferta d'entre 70 i 80 milions d'euros.

Dembélé, seriós i absent amb el Dortmund

La plantilla del Borussia Dortmund ha fet, aquest dimecres al matí, les fotografies oficials de la temporada, amb els membres del cos tècnic i els auxiliars. Totes les mirades estaven posades en Ousmane Dembelé, el jugador que pretén incorporar el Barça i que ahir va treure del seu perfil de les xarxes socials el petit detall que és jugador del Borussia Dortmund.

Dembelé  s'ha fet les fotos amb els seus companys, tot i que se l'ha vist seriós i fins i tot absent en alguns moments. Sembla que el jugador espera solucionar el seu futur com més aviat millor. Sigui com sigui, ara mateix continua sent –encara que no ho digui el seu perfil– jugador de l'equip alemany.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut