Futbol internacional

Leroy Sané: "Guardiola em va convèncer de fitxar pel Manchester City"

El jove internacional alemany, de 20 anys, ha explicat a la pàgina oficial del City els seus motius per provar sort a la Premier, entre els quals ha destacat l'admiració pel tècnic català

Actualitzat

L'internacional alemany Leroy Sané, nou fitxatge del Manchester City, ha decidit deixar el Schalke 04 per unir-se al club britànic persuadit pel tècnic Pep Guardiola, segons ha explicat en una entrevista difosa aquest dimarts a la web de l'equip anglès. Sané, que ha estat presentat de forma oficial, ha firmat un contracte per a les cinc pròximes temporades i lluirà el dorsal 19 a la samarreta.
 
El jugador, de només 20 anys, considerat ja un dels valors més prometedors de la selecció alemanya i del futbol europeu, ha explicat a la pàgina oficial del City els seus motius per provar sort a la Premier, entre els quals ha destacat la seva admiració per Guardiola.
 
"Una de les raons per les quals vaig decidir unir-me al City va ser Pep Guardiola; em va convèncer per venir i em va convèncer que aquí puc continuar progressant", ha declarat. Sané també considera que sota la tutela de l'entrenador aprendrà "moltíssim" i que amb ell podrà "fer un pas més" en la seva carrera esportiva.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut