Messi fent la centrada de gol a Aleix Vidal
Messi fent la centrada de gol a Aleix Vidal
Barça

Leo Messi fa l'assistència del tercer gol del FC Barcelona al Bernabéu sense una bota

El davanter argentí la va perdre arran d'una entrada de Marcelo

Actualitzat

El tercer gol del FC Barcelona al Bernabéu ha estat obra d'Aleix Vidal en el temps de descompte després d'una gran centrada de Leo Messi. Una centrada que l'argentí ha fet tot i haver perdut la bota dreta arran d'una entrada prèvia de Marcelo.

Quan s'inicia la jugada, Messi té les dues botes. Així guanya l'esquena a la defensa blanca per rebre la passada de Sergio Busquets. No és fins que Marcelo intenta aturar l'argentí que la bota queda sola a la gespa. I el davanter del FC Barcelona, sense bota dreta, centra amb el peu esquerre.

La reglamentació del futbol estipula clarament el calçat com a part de l'equipament obligatori d'un futbolista, però estableix circumstàncies excepcionals perquè es pugui disputar la pilota descalç. Segons una modificació d'aquesta temporada, "un jugador que perdi accidentalment una sabata se l'haurà de tornar a posar al més aviat possible, mai després de la propera vegada que la pilota deixi d'estar en joc. Si, abans que això passi, el jugador juga la pilota i fa gol, aquest serà vàlid".

 

ARXIVAT A:
El ClàssicMessi
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut