Barça

Leo Messi es mareja en el vol de la selecció argentina a causa de les turbulències

L'Argentina ha d'afrontar un decisiu partit contra Colòmbia. El vol que portava l'equip a la ciutat on s'ha de jugar el partit ha estat força mogut, i més d'un jugador s'ha sentit indisposat

Actualitzat

L'Argentina es troba en una situació crítica en la fase de classificació pel Mundial de Rússia del 2018: fora dels llocs del grup sud-americà que donen accés a la competició i havent encaixat una dura derrota contra un dels seus gran rivals, el Brasil (3-0).

La matinada de dimarts a dimecres (hora catalana), l'equip que lidera Leo Messi té l'oportunitat de tancar en part aquesta crisi guanyant Colòmbia a la ciutat argentina de San Juan. Sumant els tres punts es posaria tercera del seu grup, en una de les places mundialistes, i faria callar, encara que sigui momentàniament, les veus crítiques.

Pels supersticiosos, però, l'empresa ha acabat amb mal peu. El vol de la selecció argentina entre Buenos Aires i San Juan ha estat força mogut per les turbulències, i diversos jugadors, entre ells el mateix Messi, s'han marejat i han necessitat l'atenció dels serveis mèdics del seu combinat nacional.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut