Leo Messi celebra un gol amb el Barça aquesta temporada (Reuters)
Futbol

Leo Messi és el futbolista més ben pagat del món, segons la revista "Forbes"

Segons la llista Forbes de celebritats, el crac argentí del Barça va obtenir uns guanys entre sou i contractes publicitaris de 111 milions de dòlars, davant de l'exmadridista Cristiano Ronaldo, que va guanyar 108 milions

Actualitzat

L'argentí del FC Barcelona Lionel Messi va ser el jugador de futbol més ben pagat del món el 2017. Segons la llista Forbes de celebritats, el jugador blaugrana va obtenir uns guanys entre sou i contractes publicitaris de 111 milions de dòlars, davant de l'exmadridista Cristiano Ronaldo, que va guanyar 108 milions.

La revista nord-americana "Forbes" ha publicat la llista de les cent celebritats mundials més ben pagades del món, en què destaca en primer lloc el boxejador Floyd Mayweather, amb uns guanys de 285 milions de dòlars.

En el terreny esportiu, el segueix Leo Messi -és el vuitè en una llista de cent celebritats que inclou actors, cantants i persones famoses-, que va finalitzar la temporada 2017-18 com el millor golejador en les lligues europees amb 45 gols en totes les competicions.  

Al novembre del 2017, Messi va acordar una extensió de contracte amb el FC Barcelona que el mantindrà amb el club blaugrana fins al 2020-21, i li pagarà un sou anual i una bonificació de més de 80 milions de dòlars, fet que el converteix en el més ben pagat per la seva feina al camp, segons "Forbes".

Els seus beneficis arriben als 111 milions dòlars gràcies als seus contractes publicitaris, principalment amb Adidas, i també amb Gatorade, Pepsi, Ooredoo, Huawei i Hawkers. Un parc temàtic basat en ell, el Messi Experience Park, s'inaugurarà el 2020 a la ciutat xinesa de Nanjing.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut