Luis Enrique, a la sala de premsa
Luis Enrique, a la sala de premsa
Barça

L'entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique, reconeix els mèrits d'Aleix Vidal i André Gomes

Tots dos jugadors han tingut una bona actuació davant el Las Palmas, i el seu entrenador els ha reconegut davant la premsa

Actualitzat

Després de la clara golejada al Camp Nou davant del Las Palmas, l'entrenador del FC Barcelona s'ha mostrat molt satisfet de com els seus jugadors han impedit als canaris desenvolupar el seu joc ofensiu i prendre'ls el control de la pilota en nombroses ocasions. El tècnic, tot i que no li agrada personalitzar, no ha pogut evitar parlar de dos noms propis, Aleix Vidal i André Gomes.

Del català, titular en el lateral dret, creu que surt reforçat: "És el que ha disputat menys minuts, a excepció de Jordi Masip. La manera com ha entrenat aquests mesos demostra que està preparat per competir. Avui ho ha tornat a fer a les mil meravelles, i pren la raó a l'entrenador, fet que em fa més feliç, perquè ens dona més possibilitats".

A Vidal li ha reconegut que "cada vegada que ha participat ho ha fet molt bé. Físicament és un portent, un jugador que, tot i que té pocs minuts, quan participa, no ho nota i el seu ritme és molt alt. Això és fruit del seu nivell físic i de com s'entrena". Luis Enrique ha valorat que el català "té gol, és un jugador acostumat amb el seu potencial físic a entrar amb claredat des de la segona línia. Ho veiem entrenant-se i ho hem vist al partit".

L'entrenador blaugrana també ha marxat satisfet de l'actuació dels seus interiors, André Gomes i Rafinha. Luis Enrique ha explicat que "han estat molt bé. Han participat en jugades importants, han rebut entre línies on és més difícil rebre, i han participat en els gols. André ha donat l'assistència en el primer i Rafa ha possibilitat la centrada en el segon".

Respecte al portuguès, el tècnic del FC Barcelona ha valorat que "té un futur increïble. Ho té tot per ser jugador d'aquest equip, totes les condicions físiques i tècniques necessàries. Avui ha fet una actuació molt bona. Potser ha tingut més arribada, ha tingut oportunitats per fer dos gols i això és el que volem que tingui. És un procés continuat, i el seu rendiment va en la línia del que esperàvem".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut