LeBron James, rècord de la temporada amb 42 punts i Russell Westbrook brilla amb 39

LeBron James ha fet un gran partit davant els Warriors i ha aconseguit un nou rècord. El base dels Thunder, Russell Westbrook també ha tingut una gran actuació però el seu equip no ha pogut guanyar

L'aler dels Cleveland Cavaliers, LeBron James, ha aconseguit batre el rècord de punts aquesta temporada amb l'estratosfèrica xifra de 42 i el seu equip s'ha apuntat un nou triomf aquesta vegada contra els Golden State Warriors per 110-99, en el duel de líders de divisió.

James també ha aconseguit capturar 11 rebots, 10 defensius, i ha convertit 15 dels 25 tirs de camps, amb un 4 de 9 de triples i 8 d'11 des de la línia de tirs lliures.

Aquesta és la quarta victòria consecutiva dels Cavaliers i la divuitena en els últims 20 partits disputats.

Rusell Westbrook també brilla amb l'Oklahoma City Thunder

Rusell Westbrook també ha destacat aquesta matinada però no ha pogut evitar la derrota del seu equip, els Oklahoma City Thunder contra els Suns, 117-113 a la pròrroga.

El base ha anotat 39 punts, ha capturat 14 rebots, ha sumat 11 assistències i ha recuperat 3 pilotes en els 43 minuts que ha jugat. Els números són bons però Westbrook ha fallat el tir que hagués pogut forçar un empat quan faltaven menys de sis segons de la pròrroga i que ha donat la victòria al Suns.