L'Atlètic s'estavella contra el Vila-real i encaixa una derrota que reobre la lluita per la tercera posició (0-1)

El conjunt de Diego Pablo Simeone ha dominat clarament el partit i ha creat nombroses ocasions per marcar però no ha estat encertat i ha acabat perdent per culpa d'un solitari gol de Roberto Soriano en el minut 82

David CarballoActualitzat

L'Atlètic de Madrid ha pagat molt cara la seva falta d'eficàcia en els metres finals i ha encaixat una derrota contra el Vila-real al Vicente Calderón que reobre la lluita per la tercera posició de la lliga que dona accés directe a la Lliga de Campions. El conjunt de Diego Pablo Simeone ha dominat clarament el partit i ha creat nombroses ocasions per marcar però no ha estat encertat i s'ha topat amb un inspirat Andrés Fernández.

En la represa, els "colchoneros" han seguit posant setge a la porteria rival però el seu domini no s'ha traduït en cap gol i en el minut 82, el Vila-real ha donat el cop de gràcia. Roberto Soriano ha rematat al fons de la xarxa la centrada de la mort de Bakambu i ha donat la victòria al "Submarí groc", que encadena quatre partits de lliga contra l'Atlètic sense encaixar cap gol.

Amb aquesta punxada a casa després de 12 partits invicte, l'Atlètic es manté tercer amb 68 punts i té tres punts d'avantatge sobre el Sevilla, peró amb un partit més i amb la mala notícia de la lesió de Yannick Carrasco, que ha hagut d'abandonar el terreny de joc per una lesió a la clavícula dreta. Després del partit, els serveis mèdics de l'Atlètic han confirmat que l'extrem belga pateix un esquinç clavicular de grau I i és seriós dubte per a l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid. Per la seva part, el Vila-real es referma en la cinquena posició a cinc punts de la zona Champions.