Fernando Torres torna al Calderón després d'una trajectòria a l'estranger desigual repartida entre Liverpool, Chelsea i Milan (Foto: Reuters)
Futbol

L'Atlètic de Madrid fa oficial el retorn de Fernando Torres

L'Atlètic de Madrid ha fet oficial aquest matí una operació que ja es donava per feta des de fa dies: el retorn a l'equip de Fernando Torres, el fill pròdig de l'entitat "colchonera".

Actualitzat

L'Atlètic de Madrid ha fet oficial aquest matí una operació que ja es donava per feta des de fa dies. El retorn a l'equip de Fernando Torres, el fill pròdig de l'entitat "colchonera".

Torres, de 30 anys, retorna al Vicente Calderón com a cedit pel Milan per al que queda de temporada i una més. En contrapartida, l'Atlètic cedirà també fins al juny del 2016 el davanter Alessio Cerci a l'equip llombard.

El davanter madrileny podrà d'aquesta manera reprendre una trajectòria amb l'Atlètic que va començar amb només 17 anys i en què va jugar 244 partits i va marcar 91 gols.

"El Niño", com també és conegut el davanter, passarà els pròxims dies la pertinent revisió mèdica i serà presentat diumenge que ve, un dia abans de ser inscrit com a nou jugador de l'equip.  

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut