El Barceloneta no perdona a Partizan (@CNAB)
Waterpolo

L'Atlètic Barceloneta no perdona davant el Partizan de Belgrad (5-15)

El CN Sabadell Astralpool cau golejat a Itàlia contra el Pro Recco i continua enfonsat a la classificació de la Lliga de Campions

L'Atlètic Barceloneta no ha perdonat a Belgrad davant el Partizan, cuer del grup A de la Lliga de Campions de waterpolo masculí, i s'ha fet un fart de gols (5-15) davant el jove equip serbi, que continua sense saber el que és guanyar en la fase de grups.

El triomf dels barcelonins unit a l'empat (9-9) de l'AN Brescia a la piscina del Dinamo Moscou i la victòria del JUG Dubrovnik davant l'OSC Budapest (12-10) manté els de Chus Martín en la cinquena posició del grup.

El conjunt català ha tingut un partit plàcid a la capital sèrbia amb vuit jugadors anotant almenys un gol i Felipe Perrone i Martin Famera com a màxims golejadors, amb tres gols cadascun.

El CN Sabadell perd a Itàlia (13-5)

Al grup B, el CN Sabadell Astralpool continua segon per la cua de la classificació de la Lliga de Campions després de caure de forma contundent a la piscina del Pro Recco italià. L'equip del Vallès ha aguantat bé el primer quart (3-2), però en la segona part els italians han asfixiat els catalans amb la seva pressió per sentenciar el xoc en el tercer quart amb un parcial de 6-0.