L'Atlètic Barceloneta disputant la Copa del Rei. (rfen.es)
Waterpolo

L'Atlètic-Barceloneta goleja el Mediterrani (16-9) i jugarà les semifinals de la Copa del Rei contra el Terrassa, botxí del Sabadell (6-9)

L'equip mariner, que dominava per 10-3 en el descans, ha passat per sobre del Mediterrani (16-9) i jugarà les semifinals contra el Terrassa, que ha superat el Sabadell per 6-9

Com era previsible, el C. N. Atlètic-Barceloneta s'ha imposat al seu rival dels quarts de final de la Copa del Rei, el C. E. Mediterrani (16-9). El partit l'ha dominat des del principi, amb un 10-3 a la mitja part que ha deixat el matx pràcticament sentenciat.

Nemanja Ubovic, Bernardo Oneto i Felipe Perrone, amb tres gols cadascun, han liderat la golejada dels mariners, mentre que, per la seva part, Marc Larumbe, amb tres gols, i Ricardo Aguiran, amb dos, han intentat arrodonir el marcador per part del C. E. Mediterrani.

D'aquesta manera, els actuals campions de les dues últimes edicions de la competició, i favorits per conquistar l'edició d'aquest any, accedeixen per la via ràpida a les semifinals, on se les hauran amb el C. N. Terrassa. Els egarencs han superat el C. N. Sabadell en el derbi vallesà per 6-9.

El derbi entre el Sabadell i el Terrassa ha estat un partit molt intens. Els homes de Chava Gómez s'han avançat fins a dues vegades al marcador, però el Terrassa ha dominat el matx i s'ha posat per davant abans del descans (2-4). A la represa, el Sabadell ha sortit a l'atac, però l'efectivitat dels egarencs, amb Ricard Alarcón com a màxim golejador amb tres gols, ha distanciat el Terrassa en el marcador.

L'incident més destacat ha estat quan ha marxat la llum a la piscina de la Nova Escullera, i s'ha hagut de reiniciar el temps de manera manual amb un cronòmetre.