L'Atlètic-Barceloneta ja és a la Final a 8 de la Champions de waterpolo (@CNAB_oficial)
Waterpolo

L'Atlètic-Barceloneta es classifica per a la Final a 8 de la Champions

L'Atlètic-Barceloneta es jugava la presència a la Final a 8 de la Champions a la piscina de l'OSC Budapest. Els mariners no han fallat i seran entre els millors equips d'Europa, que es veuran les cares del 7 al 9 de juny a Gènova.

Actualitzat

L'Atlètic-Barceloneta ja és a la Final a 8 de la Champions de waterpolo. Els mariners han guanyat a la piscina de l'OSC Budapest (6-8) i s'han guanyat un lloc entre els millors equips d'Europa, que es trobaran del 7 al 9 de juny a Gènova.

Els homes de Jesús Marín han dominat el partit en tot moment i no han vist perillar mai la victòria. El primer quart (1-4) ha estat determinant per encarrilar l'enfrontament. Els golejadors catalans han estat Blai Mallarach (2), Roger Tahull (2), Francisco Fernández, Josip VrlicÁlvaro Granados i Alberto Munárriz.

Els catalans, en un molt bon moment de joc, arribaven a aquest enfrontament decisiu amb sis victòries consecutives. Per la seva banda, els hongaresos, que ja no tenien cap opció de ser a Gènova, només havien guanyat al Waspo Hannover i el Partizan, i havien empatat contra el Dinamo de Moscou. Encara queden dues jornades per acabar la fase regular. El Brescia i l'Olympiacos seran els últims rivals de l'Atlètic-Barceloneta. 

Triomf del CN Sabadell a Holanda

El CN Sabadell ha sumat la tercera victòria a la Champions després de guanyar a la piscina de Alphen Mozcow holandès (14-16). A falta de dues jornades, els vallesans són penúltims amb 9 punts, a un triomf del Steaua de Bucarest romanès.

 

Anar al contingut