L'Athletic esvaeix els somnis del Mirandés (1-2) i posa un peu i mig a la final de la Copa del Rei

El Mirandés, la gran sorpresa de la Copa del Rei, ha vist com s'esvaïa una gran part dels seus somnis de ser present a la final de la competició en perdre per 1 a 2 contra l'Athletic en l'anada de les semifinals. Els de Bielsa van jugar a Anduva amb la lliçó apresa i van marxar al descans amb un 0 a 2 favorable gràcies a un doblet de Fernando Llorente. Però els locals, esperonats per la seva afició, van treure l'orgull en la segona part i van fer lluir Gorka Iraizoz. En l'afegit, Lambarri va escurçar distàncies i va posar una mica d'emoció de cara a la tornada. A San Mamés, els de Pouso han de guanyar el partit i fer 2 gols com a mínim per classificar-se. Missió complicada, però no impossible per al sorprenent Mirandés.