Handbol

László Nagy vol deixar el Barça Intersport per fitxar pel Veszprém hongarès

El capità del Barça Intersport, László Nagy, vol abandonar el club blaugrana per fitxar pel Veszprém hongarès, segons ha avançat aquest diumenge "Mundo Deportivo". Després de la dolorosa eliminació als quarts de final de la Lliga Europea d'handbol contra el Copenhaguen, Nagy va comunicar als directius de la secció i als seus companys el seu desig de deixar el Barça al final d'aquesta temporada. L'hongarès, que encara té dos anys més de contracte, vol negociar una rebaixa de la clàusula de rescissió, xifrada en tres milions d'euros, per poder tornar al seu país.

Actualitzat
László Nagy, capità del Barça Intersport, vol abandonar el club blaugrana onze anys després d'arribar a Barcelona de la mà de Valero Rivera. El lateral hongarès, que recentment ha obtingut la nacionalitat espanyola, ha comunicat al Barça que vol marxar al seu país i vol jugar al Veszprém tot i tenir contracte fins al 30 de juny del 2013.

Segons informa el diari "Mundo Deportivo", Nagy va comunicar la seva decisió aquest dissabte després de la derrota contra el Copenhaguen a la Lliga de Campions, que va deixar els blaugrana fora de la Final Four de Colònia i sense la possibilitat de revalidar el títol de campió d'Europa. Ara el jugador i la directiva del Barça hauran de negociar la seva sortida ja que té una clàusula de rescissió de tres milions d'euros.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut