Pablo Laso no creu en els favorits quan la igualtat és tan elevada
Bàsquet

Laso: "Entre els quatre millors d'Europa la igualtat és total i és impossible parlar de favorits"

L'entrenador del Reial Madrid, Pablo Laso, ha explicat com afronta el seu equip la semifinal de la Final Four contra el Barça Regal que es disputarà aquest divendres a Londres (21 hores, en directe per Esport3). El tècnic blanc ha afirmat que "és impossible parlar de favorits en aquesta fase" i ha afegit "la igualtat entre els quatre millors estarà per sobre de tot".

Actualitzat
L'entrenador del Reial Madrid, Pablo Laso, ha explicat com afronta el seu equip la semifinal de la Final Four contra el Barça Regal que es disputarà aquest divendres a Londres (21 hores, en directe per Esport3). El tècnic blanc ha afirmat que "és impossible parlar de favorits en aquesta fase" i ha afegit "la igualtat entre els quatre millors estarà per sobre de tot". Laso creu que l'equip arriba "físicament molt bé i conscienciat" del que significa aquest partit.

"Serà un partit complicat però esperem poder recompensar el gran suport del públic amb una gran victòria". L'entrenador madridista ha parlat sobre el seu rival, el Barça Regal, del que ha destacat el potencial dels seus jugadors. "Puc parlar-te de Navarro, Huertas, i tots els altres, parlar d'ells és parlar dels millors jugadors d'Europa".

Reyes vol complir el seu somni


El jugador Felipe Reyes ha enfocat la semifinal des d'una altra perspectiva: "només em queda guanyar l'Eurolliga i espero poder complir aquest somni".

El pivot ha explicat que tant a nivell personal com pel club "seria molt bonic" guanyar l'Eurolliga. També ha destacat el rival amb el que s'enfronten i que "serà difícil però qui sàpiga controlar millor els nervis aconseguirà el triomf", ha sentenciat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut