Els jugadors de Las Palmas celebren el gol de l'equip. (Foto: EFE)

Las Palmas i Còrdova jugaran l'última eliminatòria de la promoció d'ascens a Primera Divisió

Las Palmas jugarà l'última eliminatòria de la promoció d'ascens després d'eliminar l'Sporting de Gijón. Si en l'anada els canaris es van imposar per 1 a 0, en la tornada a Astúries han repetit el mateix resultat. El rival de l'equip illenc serà el Còrdova, que ha derrotat el Múrcia 1 a 2 després d'empatar a zero en l'anada

Las Palmas jugarà l'última eliminatòria de la promoció d'ascens després d'eliminar l'Sporting de Gijón. Si en l'anada els canaris es van imposar per 1 a 0, en la tornada a Astúries han repetit el mateix resultat, amb un gol en el temps de descompte d'Asdrúbal. Els locals han dominat durant aquest segon enfrontament, però no han aconseguit materialitzar la seva superioritat en gols.

El rival de l'equip illenc serà el Còrdova, que ha derrotat el Múrcia 1 a 2 després d'empatar a zero en l'anada. Els andalusos s'han avançat en el marcador en els primers minuts amb un gol de Pedro, exjugador d'un equip local que acabava de fallar un penal en la jugada prèvia. En la segona part Wellington ha empatat, però tot seguit Raúl Bravo ha posat en el marcador el resultat definitiu.

El partit d'anada d'aquesta última ronda es jugarà al Nuevo Arcángel de Còrdova el dijous 19 de juny a les vuit de la tarda, i el de tornada a l'Estadi de Gran Canària el diumenge 22 a les sis de la tarda (horari peninsular).