L'Arsenal ha guanyat amb un gol d'Aaron Ramsey a la pròrroga la FA Cup. (Foto: Reuters)

L'Arsenal s'emporta la FA Cup gairebé nou anys després al vèncer a la pròrroga al Hull (3-2)

L'Arsenal ha remuntat a la pròrroga un 0-2 a favor del Hull City i ha guanyat la FA Cup. Després d'arribar amb empat a 2 al final del partit, un gol quan faltaven onze minuts per als penals d'Aaron Ramsey, ha donat el títol a l'Arsenal.

Un gol a la pròrroga d'Aaron Ramsey ha donat la victòria a l'Arsenal, que ha hagut de donar la volta al marcador i remuntar un 0-2 al minut 8 del Hull City. El Hull, davant la seva primera gran final, ha sortit a totes. Al minut 4, en un córner xutat per Stephen Quinn, James Chester ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Sense temps per a l'Arsenal per reaccionar, al 8, Curtis Davies ha aprofitat un refús del pal del xut d'un company per posar el 0-2. Ha tingut el Hull el tercer, però Kieran Gibbs, per sort per a l'Arsenal, ha tret la pilota sota pals.

Fins aquí ha arribat el domini del Hull. Santi Cazorla, al minut 17, ha transformat un llançament de falta directa per retallar les distàncies (1-2). L'equip de Wenger ha liderat la resta del partit, però fins al minut 71 no ha trobat el gol de la mà d'Allan McGregor. Amb aquest empat s'ha arribat al final. A la pròrroga, quan faltaven onze minuts per als penals, una passada de taló d'Olivier Giroun ha estat aprofitada per Aaron Ramsey per donar el títol a l'Arsenal. Es tracta de l'onzè títol de la seva història de la Copa d'Anglaterra, el primer des del 2005.