L'Argentina venç amb autoritat una feble França, amb golàs de Messi inclòs (0-2)

L'Argentina va derrotar sense gaires problemes la selecció francesa en l'amistós disputat a Marsella (0-2). El matx va servir per posar en relleu que els "bleus" són molt lluny d'aquell combinat liderat per Zidane que va guanyar el Mundial del 1998 i l'Eurocopa del 2000. Jonás Gutiérrez va avançar els sud-americans en el minut 41. La sentència va arribar en el minut 83, quan el blaugrana Leo Messi va protagonitzar una jugada personal excel·lent abans d'afusellar el porter Mandanda.

La França que es va enfrontar a l'Argentina no és ni de lluny la que va acabar subcampiona del món el 2006. Maradona, en canvi, té un equip ple de genis, i els aficionats del Vélodrome de Marsella, que van començar ovacionant el tècnic argentí, van acabar demanant el cap del seleccionador francès, Raymond Domenech. Evidentment, el millor geni de l'equip argentí és Leo Messi, que en el minut 13 de joc ja va posar a prova la defensa local.

La resposta dels francesos, fluixa. L'única ocasió, una jugada en què Carrizo, el porter dels argentins, va salvar un 1 contra 1 davant Anelka. Quatre minuts abans del descans, el que es veia a venir. Jugada del Kun Agüero i xut final de Jonás Gutiérrez. L'exjugador del Mallorca, ara a les files del Newcastle anglès, va fer el seu primer gol amb l'absoluta "albiceleste".

Golàs de Messi

Després del descans, poca cosa més. Els francesos van veure clar que podien fer poca cosa davant d'una defensa molt sòlida dels sud-americans. Els minuts anaven passant, s'acostava el final del partit i faltava la cirereta del pastís. El que els milers d'aficionats argentins que s'havien desplaçat fins Marsella volien: el gol de Leo Messi. Es va fer esperar, però va arribar. En el minut 83, i després d'haver deixat en evidència els defenses francesos. Fins al final, "olés" d'acompanyament als tocs dels argentins, i xiulets dels seguidors francesos cap al seu seleccionador. Amb el 0-2, Maradona va celebrar els seus primers 100 dies de seleccionador.