Futbol internacional

L'Argentina es complica la classificació i els seus jugadors admeten obertament que estan vivint un mal moment

La desfeta contundent de l'Argentina davant del Brasil fa perillar el mundial de Rússia 2018

Actualitzat

La classificació de l'Argentina per al mundial de Rússia 2018 es complica després de la dolorosa derrota per 3 a 0 davant del Brasil. En acabar l'enfrontament, diversos jugadors han admès obertament que l'albiceleste no està en el seu millor moment.

Leo Messi reconeix que "Aquesta selecció té jugadors molt bons, però no tenim el cap bé. Hem de pensar en positiu per canviar aquesta situació de merda que estem vivint".

En tot cas, el crac argentí vaticina que l'entorn de l' 'albiceleste' pressionarà i s'acarnissarà en les crítiques després del mal partit davant de Brasil i és que aquesta hostilitat de la seva afició "no ajudarà a canviar la dinàmica. Ara rebrem pals per tot arreu. Hem de ser forts. La gent no té paciència, de seguida ens xiulen. Hem d'estar més units que mai. Nosaltres som els primers que volem jugar el mundial. Quan estem en una dinàmica com aquesta i l'entorn no hi acompanya, es nota molt".

Javier Mascherano, per la seva banda, també entona el 'mea culpa' però en un to més suau: "La situació és molt dolenta, però ens hem d'aixecar. No és apretar un botó i aixecar-nos. Hem de començar a canviar la dinàmica, hem de corregir moltes coses en el nostre joc. El Brasil ens ha superat en tot."

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut