Barça

L'Amsterdam Arena podria ser el Johan Cruyff Arena

Hi ha una proposta ferma per canviar el nom de l'estadi de la ciutat d'Amsterdam, on juguen l'Ajax i la selecció holandesa, i ara cal que tots els accionistes de la instal·lació donin el vistiplau al canvi de nom

Actualitzat

La Federació Holandesa de futbol ha fet seva la petició de molts aficionats i ha proposat canviar el nom de l'Amsterdam Arena, l'estadi on juguen els seus partits com a locals la selecció del seu país i l'Ajax, pel de Johan Cruyff. El seu president i membre del consell de la Fundació del desaparegut tècnic, Michael van Praag, ha afirmat que "no puc esperar el moment que li canviem el nom al nostre estadi pel de Johan Cruyff Arena".

L'ajuntament de la ciutat d'Amsterdam comparteix aquesta idea. El regidor d'Esports de la ciutat, Eric van der Burg, ha afirmat que "penso que tindrem el suport de 837.000 habitants d'Amsterdam (aproximadament el total de la seva població). Tenim bons arguments per convèncer a la resta d'accionistes".

Perquè aquesta proposta es faci realitat cap l'acceptació unànime de tots els propietaris de la instal·lació, dels quals l'ajuntament n'és un. Aquest divendres a la nit Holanda ha perdut un amistós contra França en aquest estadi (2-3). En el minut 14, l'àrbitre alemany Felix Zwayer ha aturat el joc durant 60 segons. Una gran pancarta ha aparegut en un dels fons de l'estadi, amb la imatge de Cruyff amb la samarreta de la seva selecció. Els 50.000 espectadors, dempeus, han aplaudit al llarg d'aquests 60 segons abans que la pilota tornés a roda a la gespa de l'Amsterdam Arena.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut