Futbol

L'agent d'Ancelotti diu que "Benítez serà al 99% el pròxim entrenador del Reial Madrid"

Ernesto Bronzetti va confirmar a Rai Sport la idea que va transmetre Ancelotti dissabte passat. "A dia d'avui, Ancelotti vol fer un any de descans", va dir l'agent després de sopar amb l'encara tècnic blanc

Xavi VegasActualitzat

Són diversos els noms que sonen per dirigir el Reial Madrid la pròxima campanya i un dels que ho fa amb més força és el de Rafa Benítez, L'extècnic del València i del Liverpool, entre d'altres, i actual entrenador del Nàpols seria, segons l'agent de Carlo Ancelotti, Ernesto Bronzetti, el que més números té. D'aquesta manera, l'agent FIFA manifestava a "Rai Sport" que "Rafa Benítez és entrenador del Reial Madrid al 99 per cent", però cal recordar que el de Rafa Benítez és un més dels noms que s'han associat al Reial Madrid per a la propera temporada.

Un any sabàtic malgrat tenir l'oferta de l'AC Milan

Bronzetti va estar reunit la nit de dilluns a Madrid a l'Hotel Wellington al costat d'Adriano Galliani, vicepresident del Milan. El mandatari de l'equip italià ha intentat convèncer Carlo perquè sigui el pròxim entrenador del Milan però, com va admetre Bronzetti, "a dia d'avui vol agafar-se un any de descans".

Plors en el comiat de l'italià

Que els jugadors del Reial Madrid eren partidaris de la continuïtat de Carlo Ancelotti no és un secret, però el que es desconeixia era que "alguns jugadors van plorar quan va anunciar la seva marxa", segons ha revelat l'agent de jugadors i intermediari en operacions amb el Reial Madrid.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut