Fabio Capello dirigint un partit de la selecció russa. (Foto: Reuters)
Futbol internacional

La Unió de Futbol Russa farà servir fons de la FIFA per pagar els deutes amb el seleccionador Fabio Capello

El president de la federació russa de futbol, Nikolai Tolstij, ha confirmat que utilitzaran aquests diners per pagar els deutes amb el tècnic italià, que fa més de sis mesos que no cobra i té un salari anual d'11 milions de dòlars

Actualitzat
La Unió de Futbol Russa (UFR) ha anunciat aquest dimarts que destinarà els fons rebuts fa dos dies de la FIFA per pagar el seu amb el seleccionador de l'equip nacional rus, Fabio Capello, que ja fa més de sis mesos que no cobra. "Hem rebut fa tan sols dos dies fons extres de la FIFA i ara estudiem el assumptes del deute amb Capello. Destinarem tots els fons a cobrir aquest deute, que els recursos rebuts són escassos i no arriben per cobrir tot el que se li deu", ha dit en roda de premsa el president de la UFR, Nikolai Tolstij.

A mitjans de desembre, l'organisme estatal que es dedica a la inspecció d'assumptes laborals, Rostrud, va prorrogar fins al dia d'ahir, 19 de gener, el termini per al pagament del salari del tècnic italià, que cobra 11 milions de dòlars l'any, i va multar la UFR per impagaments. "És responsabilitat de la UFR com a ocupador. Vull tornar a subratllar que posem tots els nostres esforços a pagar com més aviat millor el deute", ha insistit Tolstij.
   
Capello, que va reconèixer a l'octubre que se li estava acabant la paciència, no ha tornat a al·ludir públicament als problemes amb el seu contracte, que l'uneix a la UFR fins al mundial que Rússia organitzarà el 2018. Capello, però, insisteix que els problemes salarials no han influït en el rendiment de l'equip, tot i que els tres últims resultats en la fase de classificació per a l'Eurocopa de França 2016 han estat decebedors.
  
Des del passat mundial al Brasil, Capello ha estat a l'ull de l'huracà per multitud de motius, ja que, després de classificar brillantment la selecció russa per a la cita mundialista, tot han estat disgustos. Al Brasil, van ser eliminats en la primera fase després de perdre contra Bèlgica i cedir dos empats a un gol amb Algèria i Corea del Sud.
Anar al contingut