Futbol

La UEFA redueix en un partit la sanció a Mourinho sempre que demostri bon comportament

El Comitè d'Apel·lació de la UEFA ha rebaixat en un partit la sanció que havia imposat a José Mourinho per les seves crítiques als àrbitres després de l'anada de les semifinals de la passada Champions contra el Barça. Si la sanció inicial deia que el portuguès no podria seure a la banqueta durant quatre partits més i un cinquè subjecte al seu comportament, ara es queda en tres partits segurs -el primer ja va complir-lo al Camp Nou- més dos de possibles en funció de la seva actitud durant les pròximes tres temporades. En canvi, la sanció econòmica es manté intacta.

Actualitzat
Després d'entrevistar-se amb José Mourinho i els advocats del Reial Madrid durant sis hores, el Comitè d'Apel·lació de la UEFA ha decidit rebaixar la sanció que havia imposat inicialment al tècnic portuguès per haver suggerit que els àrbitres afavorien el Barça a la Champions. En principi, a Mourinho li havien caigut quatre partits més un cinquè subjecte a reincidències, però ara seran només tres partits segurs i dos de possibles. Com que ja en va complir un a la tornada de la semifinal al Camp Nou, ara només n'hi restarien dos... sempre que el seu comportament sigui el correcte.

Però el que no varien són les sancions econòmiques. Mourinho haurà de pagar una multa de 50.000 euros, i el Reial Madrid, una altra de 20.000. Si el club blanc no hi està d'acord, encara li resta el recurs de presentar al·legacions davant del Tribunal d'Arbitratge Esportiu. Ho haurà de fer abans de deu dies.

El Madrid prepara el proper amistós contra el Leicester

El Reial Madrid continua amb els seus compromisos de pretemporada i marxa a Anglaterra per jugar un amistós contra el Leicester City, abans d'iniciar la gira asiàtica a la Xina. Els blancs juguen aquest dissabte el cinquè partit de la pretemporada. Mourinho va supervisar els últims minuts de la sessió de treball de l'equip a Valdebebas. Arribava de Suïssa, on va haver de declarar davant la UEFA. Per a aquest partit contra el Leicester i per als dos que jugarà a la gira asiàtica Mourinho s'emporta 25 jugadors, entre els quals es troba Ángel di Maria, que s'afegirà al grup a la Xina.

Nou patrocinador per a l'equip blanc

La companyia aèria Fly Emirates substituirà la casa d'apostes Bet and Win a la samarreta i, fins i tot, podria completar el nom de l'estadi Santiago Bernabéu. El president Florentino Pérez i la plantilla del primer equip gairebé completa van assistitir a l'acte en què va ser presentat l'acord que aportarà 150 milions d'euros al Reial Madrid durant els pròxims cinc anys.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut