Doblet de Benzema en la victòria del Reial Madrid en un amistós contra el Hertha de Berlín (1-3)

El Reial Madrid continua encadenant victòries en aquesta pretemporada. Després dels tres triomfs de la gira americana, els de Mourinho van superar sense problemes el Hertha de Berlín per 1-3. Tot i el gol inicial dels alemanys, un golàs de falta de Cristiano Ronaldo i un doblet de Benzema van donar el triomf als blancs. El davanter francès es vol reivindicar sobre la gespa, tot i els insistents rumors que apunten al fitxatge de Neymar. El partit no va tenir història, amb un Madrid molt superior a un Hertha que acaba d'assolir l'ascens a la Bundesliga.

Les coses no van començar bé per als blancs. El Hertha sortia amb molt perill al contracop i, al minut 17, Lustenberger va veure l'arribada d'Ebert, que va marcar amb un potent xut creuat. A poc a poc va començar a carburar el Reial Madrid. Cristiano Ronaldo va empatar gràcies a un gran xut de falta. I només tres minuts més tard, Callejón va veure Benzema, que va definir amb qualitat. Sense fer un joc vistós, els madridistes van remuntar en un obrir i tancar d'ulls.

La segona part va ser menys trepidant. El partit gairebé es va acabar quan la defensa alemanya va regalar la pilota a Khedira. Benzema va rebre la passada i va definir amb molta sang freda. El francès respon amb gols al possible fitxatge de Neymar.

El Hertha ho va intentar, però gairebé no va crear perill. Kaká va jugar mitja hora, però no va destacar en res. L'única aportació, un xut de falta desviat.

El Reial Madrid va vèncer amb comoditat un partit on la clau va ser en l'efectivitat. Cristiano va ser l'últim a deixar el terreny de joc i va quedar ben clar que l'afició del Hertha tampoc se l'estima gaire.