Futbol

La UEFA ha de decidir si el partit entre Lituània i Espanya s'acaba jugant pel pèssim estat del terreny de joc

La UEFA haurà de decidir si l'encontre classificatori per a l'Eurocopa 2012 entre Lituània i Espanya, que s'ha de disputar dimarts que ve, s'acaba jugant. El terreny de joc triat per la Federació de Lituània presenta unes pèssimes condicions, que eleven el risc de possibles lesions dels jugadors. Andrés Iniesta, que prepara juntament amb els seus companys el duel a Madrid, es va arriscar i va dir que el partit no s'hauria de jugar a favor de l'espectacle. Fins i tot va insinuar que l'estat de l'estadi de Kaunas li recordava els camps de terra on havia jugat quan era cadet.

Actualitzat
La selecció espanyola va fer una sessió a porta tancada per preparar el duel de Kaunas contra Lituània. Més enllà de la transcendència dels tres punts, a hores d'ara el tema estrella és la conveniència de jugar el matx en un terreny que sembla que es troba en pèssimes condicions.

Andrés Iniesta, que juntament amb Arbeloa va comparèixer davant els mitjans de comunicació, es va mostrar rotund i va arribar a comparar l'estat del camp lituà Dariaus ir Giréno amb els camps de terra on jugava de cadet. El jugador va declarar en roda de premsa: "Quan hi siguem en veurem l'estat però és cert que les imatges que hem vist em recorden quan jugàvem en camps de terra en cadets i infantils". La decisió final de si es juga finalment l'encontre està ara en mans de la UEFA.

En declaracions a Televisió de Catalunya, Andrés Iniesta es mostra satisfet de tot l'aconseguit fins ara, però tot i així vol seguir creixent. Iniesta viu un moment dolç tant en l'àmbit esportiu com en l'aspecte personal, per la seva pròxima paternitat. El jugador de Fuentealbilla també va explicar per què s'implica tant en les xarxes socials i a internet, on és un dels jugadors del Barça amb més presència i seguiment. Així, Iniesta veu com el seu reconeixement creix tant dins com fora dels terrenys de joc.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut