Hoquei patins

La selecció catalana d'hoquei empata (5-5) contra un combinat mundial

Més de 4.000 persones han assistit al partit amistós que ha enfrontat la potent selecció catalana d'hoquei patins i un conjunt d'estrelles mundials anomenat Reno World's All Star. Després d'una primera part una mica ensopida que ha acabat amb 1-0 a favor dels catalans, el públic ha gaudit a la represa d'un ritme molt més elevat on tots dos equips han demostrat talent i ganes de guanyar. El partit ha servit per retre homenantge a Ivan Tibau, que s'acomiada després de sis anys com a capità de la selecció.

La selecció femenina, per la seva banda, també ha empatat (2-2) hores abans amb un altre conjunt d'estrelles mundials. Després de remuntar un 0-1, les catalanes han encaixat el gol de l'empat a només set segons del final d'un partit on han destacat les porteres dels dos equips.