Barça

La representant de Dani Alves confirma que no hi ha acord amb el Barça per a la renovació del contracte

La representant de Dani Alves, Dinorah Santa Ana, confirma en roda de premsa que no hi ha acord amb el Barça per a la renovació del contracte i dóna les negociacions per acabades

David CarballoActualitzat

La representant de Dani Alves, Dinorah Santa Ana, ha confirmat en roda de premsa que no han arribat a un acord amb el Barça per renovar el contracte del jugador brasiler després de la reunió que van mantenir ahir les dues parts.

"No hem arribat a un acord amb el Barça per renovar el seu contracte", ha assegurat Santa Ana, que ha confrmat que les negociacions s'han acabat. El club blaugrana ha fet una última oferta d'un any més un altre d'opcional, mentre que el jugador brasiler demanava un mínim de dos anys per seguir al Barça.

"Dani està trist perquè es pensava que arribaríem a un acord. Aquesta és l'última oferta del Barça. Ens han dit que no n'hi haurà més i nosaltres no l'acceptem", ha reiterat Santa Ana.

La representant també ha explicat que ha fet aquesta compareixença pública per deixar clar que Alves no és un pesseter i s'ha mostrat trista amb la decisió del club blaugrana de no presentar una altra oferta. En canvi, fonts del club blaugrana asseguren que han ofert 2 anys fixos més 1 a Alves. Sobre la taula, dues propostes d'equips Champions que ofereixen 3 anys + 1 al jugador brasiler. En cap cas, assegura Dinorah Santana, hi ha una oferta del PSG.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut