Fórmula 1

La qualificació del GP dels Estats Units de Fórmula 1, a les 15.00 per Esport3

Els pilots no sabran fins a aquest mateix diumenge la seva posició a la graella de sortida del gran premi. La forta pluja que ha caigut sobre el Circuit de les Amèriques ha obligat a ajornar la sessió de qualificació

Actualitzat

Esport3 oferirà aquest diumenge la sessió qualificatòria del Gran Premi dels Estats Units de Fórmula 1, a partir de les 15.00. Mitja hora abans començarà la prèvia de la jornada, amb el programa "La fórmula", que enllaçarà directament amb aquests entrenaments oficials.

La pluja de l'huracà "Patricia", que durant tot el cap de setmana ha anat caient sobre el Circuit de les Amèriques a Austin, a Texas, no va donar treva aquest dissabte. La segona sessió de divendres es va haver de suspendre, i durant la tercera va anar augmentant la quantitat d'aigua que mullava l'asfalt a mesura que avançava la sessió.

Davant aquesta situació, la sessió de qualificació es va anar retardant. Estava previst que comencés a les vuit de la tarda (hora catalana), però l'organització la va ajornar mitja hora. I després, mitja hora més, fins que es va decidir deixar a diumenge a les tres de la tarda de Catalunya, les 09.00 hora de Texas.

D'aquesta manera, la jornada de diumenge estarà una mica més atapeïda del que és habitual. A primera hora, la qualificació que ha de marcar l'ordre dels pilots a la graella de sortida. I a les 14.00 hora local, les 20.00 hora nostra, la sortida del Gran Premi dels Estats Units, si la pluja ho permet.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut