Bàsquet

La Penya derrota l'Estudiantes 66-77 en el retrobament de "Pepu" Hernández amb la Demencia

El DKV Joventut torna de Madrid amb la segona victòria del curs sota el braç. El conjunt verd-i-negre ha derrotat aquest diumenge l'Asefa Estudiantes per un còmode 66-77 que permet als badalonins guanyar confiança de cara als propers compromisos. La Penya ha dominat l'enfrontament des de l'inici i ha tingut en McDonald i Robinson -17 i 14 punts, respectivament- els seus jugadors més destacats. Els de "Pepu" Hernández -que s'enfrontava per primer cop al seu exequip- encadenen dos triomfs consecutius mentre que l'Estudiantes suma per derrotes tots els seus enfrontaments.

Actualitzat
La Penya ha dominat en el marcador a partir del 3-2 inicial i ja no ha deixat escapar l'avantatge en un partit que deixa una Penya més sòlida encaminada en una clara línia ascendent. L'Estudiantes ha tingut molts problemes per contrarestar el joc dels badalonins i només la intermitència de Jasen ha permès que els locals no llancessin l'enfrontament en la primera meitat (35-41).

A la represa, el Joventut ha continuat castigant la dèbil defensa madrilenya i amb un joc directe i efectiu ha anat augmentant la diferència fins a arribar a un 37-51 que semblava sentenciar el duel. L'empenta verd-i-negra, però, s'ha vist frenada de cop i l'Estudiantes ha arribat a l'últim període amb alguna opció (54-60). Afortunadament per als catalans, McDonald i Robinson s'han carregat l'equip a l'esquena i en un tres i no res l'avantatge de la Penya era de nou de dotze punts (56-68). Una diferència que s'ha revelat ja insalvable per al fluix conjunt estudiantil. 

Ovació per a Pepu

Aquest partit ha estat realment especial per a "Pepu" Hernández. El tècnic de la Penya s'ha enfrontat per primera vegada al club de la seva vida, l'Estudiantes, i com a mostra de l'afecte que li guarda l'afició estudiantil la Demencia li ha dedicat dues sonores ovacions tant a l'inici com al final del partit.  
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut