Futbol

La lesió de Gareth Bale al clàssic situa l'entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, a l'ull de l'huracà

Zidane va fer jugar de titular Bale contra el Barça tot i que sortia d'una lesió muscular i després de només tres entrenaments amb el grup; el gal·lès es va tornar a lesionar, i ara l'entrenador és el centre de les crítiques el dia abans que l'equip torni a jugar

Actualitzat

Dos dies després de la derrota contra el Barça, el Reial Madrid vol passar pàgina i pensar en el partit de dimecres al camp del Deportivo. A l'entrenament d'aquest dimarts a Valdebebas, Ronaldo entretenia els seus companys amb malabarismes, intentant esborrar la seva imatge de desesperació després del 2 a 3 de Messi.

L'entrenador Zinedine Zidane, però, no ha aconseguit sortir del centre de les crítiques per la seva decisió de fer jugar Gareth Bale quan sortia d'una lesió. El gal·lès es va tornar a lesionar i va haver de ser substituït. Un trencament muscular de grau 2 al soli de la cama esquerra el tindrà de baixa un mes just quan el Reial Madrid s'està jugant la Lliga i la Lliga de Campions.

En la roda de premsa d'aquest migdia, Zidane s'ha mostrat dolgut quan ha dit que "ara sembla que el Barcelona guanyarà la Lliga i el Madrid no val res, i no és així. Però no podem evitar-ho i ens concentrem en el que hem de fer. Als meus jugadors els he dit que no canviarem res del que estàvem fent. Continuarem treballant fort perquè en el futbol es pot perdre un partit".

L'entrenador del Madrid s'ha refermat en el seu plantejament del clàssic i la decisió de fer jugar Bale: "No canviaria res, absolutament res. Tornaria a fer el mateix. Vam fer un gran partit i vam perdre. Vam cometre errades, jo el primer, però assumim els riscos. Va ser un gran partit dels dos equips. Van guanyar ells, i aquí s'acaba el tema. Em va emprenyar perquè no m'agrada perdre, però no canviaria res."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut