Morata celebra el gol de la victòria (Foto: EFE)
Champions

La Juventus guanya al Dortmund i l'eliminatòria queda oberta per a la tornada a Alemanya (2-1)

La Juventus s'imposa en un partit molt igualat davant d'un gran Borussia Dortmund, que ha donat la cara en tot moment i ha estat superior als locals en alguns lapses del matx. L'exmadridista Morata ha participat en els dos gols del seu equip i ha estat un dels millors.

El partit ha començat amb un tempteig, típic d'una eliminatòria, per part dels dos equips. Tot i això, la primera ocasió de gol ha estat per als visitants, després d'una rematada d'Immobile en el minut 2 que ha sortit per sobre del travesser. El Dortmund ha agafat el control de la pilota i, quan més còmode estava al camp, una contra de la Juve ha avançat els locals, en el minut 12. L'esfèrica ha arribat al vèrtex dret de l'àrea del Borussia, on l'exmadridista Álvaro Morata ha fet una centrada rasa que no ha pogut aturar en condicions Weidenfeller, la pilota ha quedat morta i Tévez ha marcat a plaer. L'alegria dels locals s'ha esfumat cinc minuts després amb un error de Chiellini. El central ha relliscat en controlar una pilota bombejada, i Reus ha aprofitat el regal per conduir la pilota fins a la frontal, on, sense problemes, ha batut el porter Buffon.

Amb l'empat al marcador, el Dortmund ha estat còmode al terreny de joc i ha tingut el domini del partit. La Juventus ha perdut el mig del camp, sobretot amb la substitució, per lesió, de l'italià Andrea Pirlo, i ha viscut de les contres i del davanter Morata, que ha estat el millor dels locals a la primera part. El madrileny ha avançat una altra vegada els de Torí després d'una centrada de Pogba a l'alçada de l'àrea petita. El davanter ha entrat lliure de marca pel centre de la defensa i no ha tingut cap dificultat per fer pujar el 2 a 1 al marcador, en el minut 43.

La segona part ha començat amb el Dortmund pressionant amunt la sortida de pilota de la Juventus, però les ocasions les ha tingut l'equip local mitjançant Tévez, que ha agafat el domini de l'atac. Tot i això, la millor oportunitat de la segona part l'ha tingut Roberto Pereyra, que ha aporfitat una bona passada de Morata per endinsar-se a l'esquerra de l'àrea del Dortmund, però el migcampista ha encreuat massa la pilota a la sortida del porter Weidenfeller.