Barça

La gran majoria dels aficionats culers ja són a Londres en un desplaçament sense incidents destacables

Gran part de la marea culer ja és a Londres per viure en directe la final de la Champions, que el Barça juga aquest vespre a l'estadi de Wembley contra el Manchester. Als voltants de l'estadi de Wembley, i en llocs emblemàtics de la capital anglesa com Trafalgar Square o el Hyde Park, s'hi passegen ja milers d'aficionats blaugrana en les hores prèvies a la gran final. Fins i tot, els que va marxar divendres en autocar, que ja han arribat aquest matí a primera hora. La Fan Zone, preparada per l'organització en una zona del Hyde Park, ja bull amb nombroses activitats que ajudaran a passar els nervis a la culerada desplaçada a Londres.

Actualitzat
Els voltants de l'estadi de Wembley s'aniran omplint de gent durant tota la jornada d'avui. Des de fa estona, però, s'hi han anat acostant seguidors d'una i altra banda. Gent que vol veure com el seu equip, el Barça o el Manchester, aixeca la quarta copa de la seva història. Molta gent ha volgut voltar per l'estadi de Wembley per anar fent ambient abans de la final. A mesura que passin les hores i que s'acosti el partit, l'entorn del camp s'anirà omplint d'aficionats que volen viure, en directe, tot el xup-xup previ a l'enfrontament. Un aficionats encarregats de formar el mosaic que es veurà a l'estadi londinenc amb el lema: "We love football."

La comitiva en autocar ja és també a Londres

Cap a les set del matí hi han començat a arribar els primers autocars amb els aficionats blaugrana que van sortir, aquest divendres al matí, des de Barcelona. Després d'un viatge llarg, de 23 hores de ruta, els expedicionaris, amb cares de cansament, han arribat amb il·lusió a la capital anglesa. El camí ha estat llarg però, si tot va bé, la tornada serà més agradable. En canvi, si el Barça no guanya la Lliga, poden ser unes 23 hores més eternes que les de pujada.

La Fan Zone aglutina la culerada

Els aficionats del Barça que ja són a Londres han tingut com a punt de trobada el Hyde Park, una de les zones verdes preferides pels ciutadans de la capital anglesa. Allà hi ha la Fan Zone, el que s'anomena, aquí, el Champions Festival i on es fan diverses activitats esportives per als seguidors dels dos equips. Entre altres, hi haurà un partit de velles llegendes del món del futbol. Serà un partit de futbol sala, on participaran exjugadors del Barça com els germans Frank i Ronald de Boer, Phillip Cocu o Andoni Zubizarreta

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut