L'equip de Fórmula 1 de TV3 (Foto: TV3)
Fórmula 1

La Fórmula 1 torna a TV3 a partir del 17 de març amb la retransmissió del GP d'Austràlia

La Fórmula 1 tornarà a TVC el cap de setmana del 17 de març. TV3 transmetrà diumenge, a partir de les 07.00, el Gran Premi d'Austràlia, que es disputarà al circuit de Melbourne.

Actualitzat
La Fórmula 1 tornarà a TVC el cap de setmana del 17 de març. TV3 transmetrà diumenge, a partir de les 07.00, el Gran Premi d'Austràlia, que es disputarà al circuit de Melbourne. Serà la primera prova de la temporada del Campionat del Món 2013 de la màxima especialitat de l'automobilisme i, tal com fa de manera ininterrompuda des del 1997, TV3, la televisió de referència a Catalunya per al seguiment de la competició, i el seu canal esportiu Esport3 seran presents a tots els circuits on es disputin les 19 proves que integren el calendari de la nova temporada.
 
L'equip i la qualitat HD de TV3
 
L'equip de Televisió de Catalunya per servir aquesta temporada estarà liderat  per Josep Lluís Merlos, que s'encarregarà de les transmissions, amb un equip format per Francesc Latorre, Francesc Rosés, Laia Ferrer, que oferirà totes les informacions a peu de pista i farà les entrevistes des de boxs, i Joan Villadelprat, en els comentaris i anàlisis tècniques i estratègiques de les curses. La realització anirà a càrrec de Marc Sansa, Noel Rubio i Jaume Coll; la producció, de Lluís Palahí i Oriol Llach; mentre que Ferran Figuerola serà l'operador d'imatge desplaçat als circuits.
 
Pel que fa als aspectes tècnics, TV3 continua apostant per la màxima qualitat en les seves transmissions. En el seu moment, la televisió catalana ja va ser pionera a Espanya a oferir les curses en format panoràmic (16/9); fa quatre  anys també es va avançar a l'hora d'oferir la màxima qualitat de so amb la incorporació del sistema Dolby Digital 5.1, i, finalment, aquest any continuarà amb l'oferta de la Fórmula 1 en alta definició. Tant que les curses es podran veure de manera simultània i en directe a través del canal HD de TV3.
 
Els grans premis començaran dos dies abans, per Esport3
 
Tot i la transmissió per TV3 de les curses de diumenge, els grans premis començaran dos dies abans, pel canal Esport3, amb les transmissions dels entrenaments lliures, divendres i dissabtes. I, per aquest canal, també acabaran els grans premis diumenge, on es farà un últim repàs de tot el que hagi passat durant la cursa, amb les millors imatges i les opinions i declaracions dels protagonistes. Per la seva banda, els entrenaments oficials, en què es fixen les graelles de sortida de la cursa, es transmetran els dissabtes, en directe i per TV3.

A més de la transmissió per les cadenes, totes aquestes proves, i les 15 restants del campionat, podran ser seguides per internet, a través de la web www.esport3.cat.

"Gran Premi Zero" per saber-ho tot 
Abans de l'inici de la temporada el diumenge 17, TV3 escalfarà motors una setmana abans, amb l'emissió, el diumenge 10 i a partir de les 13.50, d'un programa especial de "La Fórmula", titulat "La Fórmula: Gran Premi 0 del Mundial F-1".

 
Anar al contingut